SAVARIA - Megyei Hatókörű Városi Múzeum

Téli madáretetés

Kedves Gyerekek!
Elérkeztünk a madaras sorozatunk utolsó részéhez, a téli madáretetéshez. A korábbi videókban már ráhangolódtunk a tél közeledtére, készítettünk madáretetőket az újrahasznosítás jegyében, illetve megismertük azok vendégeit is.
Az alábbi videóban a madáretetés fontosságát és szabályait ismerheted meg! A madáretetés nagy könnyebbséget jelent a nálunk telelő fajoknak, nekünk pedig rengeteg megfigyelési élményt nyújthat, mindezek mellett fontos, hogy felelősségteljesen és a „szabályokat” betartva végezzük azt!

Ha figyelemmel követted a három részes madaras sorozatunk, akkor minden bizonnyal az alábbi kvíz kitöltése sem fog számodra gondot okozni!
https://puzzel.org/en/quiz/play?p=-MMyk5JcKgfkOrgR-WPp

Kellemes időtöltés és jó „madarászást” kívánok!

Zátonyi Kata
múzeumpedagógus

 

Ez a weboldal sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Elengedhetetlen
Statisztikai és marketing
Kiválasztás engedélyezése Összes engedélyezése